Barion Pixel
baballon.hu
0
...

Egyszer volt hol nem volt...

Baballon webáruházvolt egyszer egy álom, amely nemsokkal a kisfiam születése után fogalmazódott meg bennem. Mindig arra törekedtem, hogy az őt körülvevő játékok, takarók és egyéb kiegészítők a klasszikus, letisztult formavilágot és színeket hordozzák magukban, amellett, hogy időtállóak és minőségiek. A babáknak szánt árucikkek sokaságában elveszve, valamint képzőművész édesapám hatására jöttem rá arra, hogy mennyi mindent tudok én magam elkészíteni a kisfiam számára, amelyek még egyedibbé varázsolják az együtt töltött pillanatokat, és évekkel később is szép emlékekké válhatnak.

Családi vállalkozásként elsősorban arra törekszünk, hogy termékeinkkel egy kis extra boldogságot csempésszünk a babaévek mesebeli időszakába.

Ha betérsz hozzánk, csodaszép kézműves, valamint válogatott, stílusos és igényes termékekre, igazi kis kincsekre lelsz, melyek akár a pici mérföldköveit is szimbolizálhatják. Ilyen lehet az első alvás otthon, a saját kiságyában a horgolt szundikendőjével, mely évek múlva is hű barátja marad, vagy az első együtt töltött Karácsony, aminek az emlékét a kézzel készített hintaló őrzi majd, a kedvenc nyuszis takarója, és persze a ládikó, amibe már hónapok óta gyűjtöd cseperedésének erekjéit.

Webáruházunkban saját, általunk készített termékeink mellett sok más, hazai és külföldi gyártótól, kézművesektől válogatott termékkel találkozhattok, melyek egytől egyig különleges, sajátos hangulatot hordoznak, minőségi alapanyagokból készülnek.